.

.

.

.

.

.

Op zondag 26 maart 2017 vindt voor de tweede keer ons benefietconcert Concert4Semmy plaats. Het wordt een gezellige middag waar veel te beleven valt. Behalve muziek zijn er verschillende activiteiten waar u of de kinderen aan mee kunnen doen, er is een springkussen en er is iets te eten en drinken. Doe mee met de loterij en laat je eens professioneel opmaken door een echte visagiste. En hoe leuk is het om met hele gezin op de foto te gaan in onze mobiele fotostudio!

Onze dank gaat uit naar de PKN Gemeente Heemskerk, beheerder Henk de Loos van zalencomplex de Vrijburcht en alle vrijwilligers die belangeloos hun medewerking verlenen aan Concert4Semmy.


De toegang is gratis, maar er is genoeg gelegenheid om iets te doneren aan Stichting Semmy. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

De volgende personen en bedrijven werken mee aan Concert4Semmy:

Interkerkelijk koor Recreation uit Heemskerk/Beverwijk

Eibert de Vries, de vader van Lex, is dirigent van dit kleine, gemengde koor uit Beverwijk/Heemskerk. Recreation is een interkerkelijk koor en luistert regelmatig kerkdiensten op in de regio. Ook zingen ze in ziekenhuizen, bejaardentehuizen of op korenfestivals. Het repertoire bevat onder andere swingende gospels, popsongs, medleys uit musicals, en ook religieus werk . Het plezier in zingen en de gezelligheid staan tijdens de repetitie voorop maar de muzikale kwaliteit wordt niet uit het oog verloren. Eibert is naast dirigent ook pianist van het koor. Verder bestaat het combo uit een drummer, bassist en dwarsfluitist.

Het koor repeteert op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Vredevorstkerk, Laan der Nederlanden 152 te Beverwijk. Kom gerust een keer langs om te luisteren of mee te zingen. Zie voor meer informatie de website www.recreation-zingt.nl.

Recreation heeft speciaal voor Concert4Semmy het Stichting Semmy-lied ingestudeerd, dat bij de opening en de afsluiting van de dag ten gehore gebracht zal worden.

Young Pop Collective o.l.v. Peter Stam

Bas de Vries, broer van Lex, is drummer bij de Young Pop Collective. Dit is wellicht de meest funky jeugd Bigband van boven het Noordzee Kanaal. Een gezelschap dat zich duidelijk onderscheidt in de wereld van de jeugd Bigbands. Naast jazz staan funk en pop hoog in het vaandel. Het collectief bestaat uit 16 muzikanten in de leeftijd van 15 tot 20 jaar. Twaalf blazers, saxofoons, trompetten en trombones, een ritmesectie en een zanger en een zangeres brengen vol jeugdig enthousiasme eigen, aanstekelijke arrangementen ten gehore van onder meer Macklemore, Cee-lo Green, Daft Punk, Jett Rebel en Coldplay. Aangevuld met een aantal “funky” eigen stukken staat dit jonge gezelschap onder leiding van bandleider Peter Stam garant voor spetterende optredens.

De enthousiaste bandleider is afgestudeerd aan het conservatorium, is dirigent van diverse orkesten en is als docent verbonden aan het Cultuurcentrum Heemskerk.

De afgelopen jaren speelde de formatie op diverse popfestivals, waaronder het Young Art Festival in Beverwijk. Net zo gemakkelijk maakten zij hun opwachting bij een aantal gerenommeerde jazzfestivals, zoals het 3-daagse Meerjazz Festival in Hoofddorp, waar zij werden geprezen voor hun vernieuwende repertoire waarmee zij de boel op positieve manier muzikaal wakker schudden. Eind november 2016 maakten zij op prima wijze hun debuut in het Bimhuis in Amsterdam. Ook bij particuliere aangelegenheden maken ze er graag een feestje van.

U zult zeker genieten van het optreden van YPC tijdens Concert4Semmy.

Tenor Marius de Haas

Marius de Haas is een veelzijdig tenor en schrijver uit West-Friesland. Hij heeft o.a. meegedaan aan het tv-programma "Una Voce Particolare", was uitverkoren om auditie te doen voor "The Voice of Holland" en heeft vele grote rollen in operettes en solistische werken tijdens concerten gezongen. Graag zingt hij met andere solisten om gezamenlijk de mooiste duetten of terzetten ten gehore te brengen. Op 19 december 2012 stond Marius samen met Ernst Daniël Smit op het toneel, tijdens diens Kerstconcert in Theater Cool te Heerhugowaard, om te soleren en samen met hem en zijn dochter Coosje de mooiste kerstliederen te zingen.

Bij huwelijksinzegeningen, begrafenissen/crematieplechtigheden, avondwaken en dinershows of andere concerten komt deze veelzijdige tenor graag stijlvol voor u zingen. Hij zorgt voor een passende sfeer met zijn mooie stemgeluid en de instrumentale begeleiding bestaat uit moderne kleinschalige apparatuur. De orkestbanden zijn door Marius veelal zelf bewerkt, waardoor ze een geheel eigen geluid hebben gekregen.

Zijn repertoire loopt uiteen van opera, operette en musical, tot licht klassiek, evergreens en candlelight-muziek. Liederen van wereldberoemde zangers/zangeressen zoals o.a.: Andrea Bocelli, Luciano Pavarotti, Frank Sinatra, Julio Iglesias, Demis Roussos, Frida Boccara, Vicky Leandros, Vicky Brown en John Denver zijn hem allang niet meer onbekend. Verder zijn levensliederen, smartlappen en andere Nederlandstalige muziek ook niet vreemd voor hem, en zal hij een passend avond- of middagvullend programma kunnen presenteren. U zegt het maar!

Informatie: www.mariusdehaas.nl en 06-13408532

Marius de Haas zal op geheel eigen wijze de presentatie verzorgen van Concert4Semmy. Ook zal hij optreden waarbij u versteld zult staan van het prachtige stemgeluid van deze veelzijdige performer.

Djembé groep van Moussé Dramé

Mousse Dramé is geboren in de bekende Malinese griot familie Diabaté-Dramé te Dakar-Senegal. Op jonge leeftijd werd hij ingewijd in de traditionele ritmes uit Mali. Al gauw speelde Moussé als djembé solist in verschillende Senegalese balletten en percussiegroepen, waar hij ook de Senegalese percussie instrumenten als de sabar, bougarabou, seourouba leerde. Hij toerde daarmee door Europa waar hij ook veel lessen en workshops aan liefhebbers verzorgde. Sinds december 1998 woont Moussé in Amsterdam waar hij wekelijkse percussielessen (in Heemskerk, Amsterdam en Nieuw Vennep) en workshops geeft, danslessen begeleidt en optredens verzorgt door heel Nederland, België, Zwitserland, Frankrijk, Litouwen tot in China. Moussé studeerde door in de West-Afrikaanse muziek en is een volleerd ngoni (Afrikaans snaarinstrument), talking drum, balafoon en krin speler. Moussé is een ware kenner van zowel Senegalese, Ivoriaanse als Guinese ritmes en een specialist in de Malinese ritmes. 

Moussé heeft o.a. opgetreden met Cesar Zuiderwijk, Opo Yéyé, Famadou Konaté, de groep Rimbaax, Keur Senegal, Kokoura, vele Afrikaanse- en Jazzgroepen en was ook uitgenodigd voor de 50e verjaardag van koning Mohammed VI van Marokko voor een show. Mocht je zelf ook djembé willen spelen zoals de leerlingen op het podium dan kan dat bij Cultuurcentrum Heemskerk elke woensdag: zie www.djembe-drame.nl. Tijdens Concert4Semmy verzorgt Moussé Dramé samen met zijn leerlingen van het Cultuurcentrum Heemskerk een sprankelend optreden voor het goede doel.

Schoonheidssalon All for you

Mirjam van Lieshout-Zegwaard is eigenaresse van schoonheidssalon All for you in Heemskerk. Vijfentwintig jaar geleden heeft ze haar opleiding gevolgd aan het Gerda Siemers Instituut en afgerond  met een diploma schoonheidsspecialiste.

Op zoek naar een geschikt merk om als startende schoonheidsspecialiste mee te werken, heeft ze fabrieken in Duitsland (in Baden-Baden) bezocht en kennis gemaakt met het merk Sans Soucis. Ze kent dit merk inmiddels van binnen tot buiten en heeft verschillende cursussen van dit merk in binnen- en buitenland gevolgd.

Na ruim 25 jaar werkervaring te hebben opgedaan, is ze op 1 april 2015 gestart met haar eigen professionele schoonheidssalon aan huis.

Tijdens de behandelingen bij Salon All for you krijgt u als klant alle aandacht, waardoor Mirjam niet altijd in de gelegenheid is om de telefoon te beantwoorden. U kunt uw boodschap en telefoonnummer achterlaten zodat u later teruggebeld wordt.

Salon All for you werkt op afspraak, en is altijd bereid u te helpen op andere tijden.

Schoonheidssalon All for you 
Joh. Poststraat 72 
1964 BK Heemskerk 
0251-236529 / 06-50836513 
 

Tijdens Concert4Semmy zal visagiste Mirjam u voor een klein bedrag een gezichtsbehandeling geven of opmaken. Dit bedrag komt geheel ten goede aan Stichting Semmy.

Kinderschmink door Lydia Zoetelief

Bart Lakeman, freelance fotograaf

Bart Lakeman houdt zich al ruim 11 jaar bezig met fotografie, op allerlei gebieden. Van mens tot dier en van gebouw tot object.

De afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld op het gebied van portret fotografie, het fotograferen van gezinnen, kinderen, fashion fotografie en het maken van bedrijfsreportages. Dit doet hij zowel op locatie als met zijn mobiele fotostudio. Belangrijkste vindt hij dat de fotoshoot ontspannen en gezellig is. Een foto moet een verhaal vertellen, volgens Bart en daarom vindt hij het belangrijk zichzelf in het onderwerp te verdiepen zodat hij de juiste foto kan maken.

Ook maakt hij graag vrij werk van de natuur, macro, nacht, dagelijkse dingen etc.
Heeft u vragen? Een leuke opdracht? Of gewoon interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Bart op:
Bart Lakeman , freelance fotograaf
www.bartlakeman.nl
06-10294854
mail@bartlakeman.nl
Een foto voor het goede doel! Tijdens Concert4Semmy zal Bart Lakeman foto’s maken in de studio die ter plekke zal worden neergezet. Een mooie foto van uw kinderen, uw gezin, uw familie, uzelf of wie dan ook.

U laat de foto maken voor een zeer zacht prijsje: een portretfoto kost € 10,- en een familiefoto maar € 25,-. Beide bedragen komen geheel ten goede aan Stichting Semmy! Na het maken van de foto duurt het ongeveer 7 dagen voor u de foto via de e-mail ontvangt. Dit is de tijd die nodig is voor het bewerken van de foto.

Het Dorrup Grill & Wijn

Het Dorrup Grill & Wijn is een gezellig en stoer restaurant met een industriële en vintage uitstraling, midden in het centrum van Heemskerk. De sfeer wordt bepaald door het gebruik van ruwe elementen zoals staal, leer, hout en fluweel. Een stenen muur met chique stoelen, hardhouten tafels, robuuste boekenkasten en in het midden van de zaak een opvallende grote en gezellige bar met industriële krukken.

U kunt bij Het Dorrup genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner, maar het restaurant biedt ook diverse specials, zoals een High Tea, High Wine, High Cocktail en een Koopavond Special. En tijdens de vrijdagmiddag markt in het gezellige centrum van Heemskerk geniet u van de Vrijdag Markt Special. En kijkt u eens op de uitgebreide Cocktail, Whiskey en Ginkaart.

Het Dorrup Grill & Wijn
Kerkplein 2
1961 EA Heemskerk
0251-823455
info@hetdorrup.nl
www.hetdorrup.nl

Tijdens Concert4Semmy is Het Dorrup aanwezig met de mega grote houtskool BBQ Smoker! U kunt dan genieten van de bekende BBQ-klassiekers zoals saté, hamburgers en braadworsten, maar ook lekkere Amerikaanse specialiteiten zoals pulled pork of BBQ chicken. Het Dorrup schenkt een groot deel van de opbrengst van de BBQ Smoker rechtstreeks aan Stichting Semmy.

Het springkussen buiten is verzorgd door ’t Partyrijk uit Uitgeest

De bloemen worden verzorgd door Ilse Bloemstyling uit Heemskerk.


Recreation


Young Pop Collective


Marius de Haas


Moussé Dramé


Salon All for you


Bart Lakeman fotostudio


Het Dorrup Grill & Wijn


Ilse Bloemstyling

.

.

.

.

.

.